top of page
  • tithacartirouva

Facebook: baixe vídeos da rede social em alta qualidade



Baixe o vídeo no Facebooku: Jak to udělat snadno a rychle




Facebook je jednou z nejpopulárnějších sociálních sítí na světě, která nabízí mnoho funkcí a možností pro comunikaci, sdílení a zábavu. Se o recurso técnico estiver sendo usado em vídeos de sledovat, você será lembrado no Facebooku.




download video z facebooku



Videa no Facebooku mohou být různého typeu, například živé vysílání, přehrávání, reklamy, příběhy, klipy nebo filmy. Některá videa mohou být veřejná, jiná soukromá nebo sdílená pouze s určitou skupinou lidí.


Se você está indo para o vídeo do Facebook natolik, o que você quer dizer sobre o que você está fazendo, abyste si ho mohli kdykoli znovu pustit, e o que você precisa saber sobre a internet no Facebooku? Nebo co když chcete sdílet video s někým, kdo nemá účet na Facebooku nebo nemůže vidět video kvůli omezením?


V takových případech por se vám hodila možnost stahnout video z Facebooku do svého počítače, tabletu nebo mobilního telefonu. Ale jak to udělat snadno a rychle?


V tomto článku vám ukážeme, proč byste chtěli stáhnout video z Facebooku, jaké jsou možnosti pro stahování videí z Facebooku a jak stáhnout video z Facebooku krok za krokem pomocí různých metód.


Proč byste c Proč byste chtěli stáhnout video z Facebooku?




Existuje mnoho důvodů, proč byste mohli chtít stahnout video z Facebooku. Zde jsou některé z nich:


Sdílení videí s přáteli a rodinou




Někdy se pode stát, že narazíte na video no Facebooku, které se vám líbí a chcete ho sdílet s někým, kdo není na Facebooku nebo nemá přístup k tomuto video. Například, pokud je video soukromé nebo omezené pro určitou zemi nebo skupinu lidí. V takovém případě byste mohli stáhnout video z Facebooku a poslat ho této osobě e-mailem, zprávou nebo jiným způsobem.


Ukládání videí pro pozdější sledování




Někdy se může stát, že narazíte na video no Facebooku, které vás zajímá, ale nemáte čas ho sledovat v daném okamžiku.Nebo možná chcete sledovat video vícekrát, abyste si zapamatovali nějaké informace nebo se naučili něco nového. V takovém případě byste mohli stahnout video z Facebooku a uložit ho do svého zařízení, abyste si ho mohli pustit kdykoli budete chtít, i bez připojení k internetu nebo k Facebooku.


Zálohování videí pro případ ztráty nebo smazání




Někdy se může stát, že video, které jste nahráli nebo sdíleli no Facebooku, zmizí nebo bude smazáno. To se může stát z různých důvodů, například kvůli porušení pravidel Facebooku, chybě v systému, útoku hackerů nebo vašemu vlastnímu rozhodnutí. Pokud si chcete zachovat kopii vašeho video pro osobní účely nebo pro budoucí použití, můžete si ho stáhnout z Facebooku a uložit ho do svého zařízení nebo do cloudového úložiště. Jaké jsou možnosti pro stahování videí z Facebooku?




Stahování videí z Facebooku není tak jednoduché, jako por se mohlo zdát. Facebook totiž nemá žádnou vestavěnou funkci, která por vám umožnila stáhnout video přímo z jeho platformy. To znamená, že budete potřebovat nějaký další nástroj nebo způsob, jak to udělat.


Naštěstí existuje mnoho možností, jak stáhnout video z Facebooku, které se liší podle typeu zařízení, které používáte, a podle vašich preferencí a potřeb. Zde jsou trři hlavní categoria možností pro stahování videí z Facebooku:


Použití online nástrojů pro stahování video z Facebooku




Jednou z nejjednodušších a nejrychlejších možností pro stahování videí z Facebooku je použití online nástrojů, které jsou k disponível na internetu. Tyto nástroje jsou webové stránky nebo služby, které vám umožní zadat URL adresu video z Facebooku a poté vám nabídnou možnost stahnout video ve formátu a kvalitě, které si vyberete.


Výhody online nástrojů




  • Nemusíte instalovat žádný software nebo aplikaci do svého zařízení.



  • Você pode usar a Internet on-line para obter informações sobre como usar a Internet em um programa da web.



  • Você pode atualizar o vídeo para o Facebook ou rychle em um snadno, estabeleça seu endereço de URL de vídeo e clique no link abaixo.



  • Você pode usar o formato de vídeo kvalitu, que pode ser usado de preferência em potes.



Nevýhody online nástrojů




  • Některé online nástroje mohou být nebezpečné nebo nelegální, protože mohou obsahovat viry, malware, reklamy nebo porušovat autorská práva.



  • Některé online nástroje mohou mít omezenou funkčnost nebo podporu pro různé typey videí z Facebooku.



  • Některé online nástroje mohou mít špatnou kvalitu nebo rychlost stahování videoa.



  • Některé online nástroje mohou vyžadovat registraci nebo platbu za použití jejich služby.



Příklady online nástrojů




Existem muitos sites on-line para assistir a vídeos no Facebook, mas você não precisa saber mais sobre o assunto. Zde jsou některé příklady online nástrojů, které jsou popularární a dobře hodnocené uživateli:


NázevURL endereçoVlastnosti


FBDown.net stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Nabízí také rozšíření prohlížeče pro snadnější stahování.


Getfvid.com Podporuje stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku ve format MP4 nebo MP3. Nabízí levou aplicativo móvel para Android e iOS.


SaveFrom.net stahování videí z Facebooku a dalších webových stránek ve formátu MP4, 3GP, WEBM nebo MP3. Nabízí tomou rozšíření prohlížeče a mobilní aplikaci pro Android.


BitDownloader.com stahování videí z Facebooku a dalších webových stránek ve formátu MP4 nebo WEBM. Nabízí také možnost stříhat video pred stahováním.


KeepVid.ch stahování videí z Facebooku a dalších webových stránek ve formátu MP4, WEBM, M4A nebo MP3. Nabízí také možnost konvertovat video do jiného formátu.


Použití rozšíření prohlížeče pro stahování videí z Facebooku




Další možností pro stahování videí z Facebooku je použití rozšíření prohlížeče, které jsou malé programy, které se přidávají do vašeho webového prohlížeče a rozšiřují jeho funkce. Některá rozšíření prohlížeče vám umožní stahnout video z Facebooku přímo z jeho stránky, aniž byste museli zadávat URL adresu nebo používat jiný nástroj.


Výhody rozšíření prohlížeče




  • Nemusíte opouštět Facebook nebo otevírat jinou webovou stránku pro stahování videoa.



  • Você pode adicionar um ícone para vídeos atualizados no Facebook, porque você está usando um vídeo estável, então clique nele.



  • Você pode usar o formato de vídeo kvalitu, que pode ser usado de preferência em potes.



  • Você pode usar o programa de limpeza de jakémkoli zařízení no site da web.



Nevýhody rozšíření prohlížeče




  • Některá rozšíření prohlížeče mohou být nebezpečné nebo nelegální, protože mohou obsahovat viry, malware, reklamy nebo porušovat authorská práva.



  • Některá rozšíření prohlížeče mohou být nekompatibilní s některými verzemi nebo typey webových prohlížečů.



  • Některá rozšíření prohlížeče mohou mít omezenou funkčnost nebo podporu pro různé typey videí z Facebooku.



  • Některá rozšíření prohlížeče mohou vyžadovat registraci nebo platbu za použití jejich služby.



Příklady rozšíření prohlížeče




Existuje mnoho rozšíření prohlížeče pro stahování videí z Facebooku, ale ne všechny jsou stejně dobré nebo spolehlivé. Zde jsou některé příklady rozšíř ení prohlížeče, které jsou popularární a dobře hodnocené uživateli:


NázevURL endereçoVlastnosti


Downloader de vídeo para Facebook stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Compatibilní s Google Chrome e Microsoft Edge.


Baixador de vídeos do Facebook stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4.Compatível com o Mozilla Firefox.


Video Downloader Plus stahování videí z Facebooku a dalších webových stránek ve format MP4, WEBM, FLV nebo 3GP. Compatibilní s Google Chrome e Microsoft Edge.


Auxiliar de download de vídeo stahování videí z Facebooku a dalších webových stránek ve format MP4, WEBM, FLV, MPEG, AVI nebo MOV. Compatível com o Mozilla Firefox e o Google Chrome.


FB Video Saver stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Je kompatibilní s jakýmkoli webovým prohlížečem.


Aplicativo móvel disponível para vídeos atualizados no Facebook




Três možností pro stahování videí z Facebooku je použití mobilních aplikací, které jsou určené pro zařízení s operačním systémem Android nebo iOS. Tyto aplikace vám umožní stáhnout video z Facebooku do svého mobilního telefonu nebo tabletu, aniž byste museli používat webový prohlížeč nebo jiný nástroj.


Výhody mobilních aplikací




  • Můžete stáhnout video z Facebooku přímo do svého mobilního zařízení, kde si ho můžete pustit kdykoli budete chtít.



  • Můžete použít mobilení aplikace na jakémkoli zařízení s podporovaným operačním systémem Android nebo iOS.



  • Você pode usar o formato de vídeo kvalitu, que pode ser usado de preferência em potes.



  • Můžete sdílet video s jinými lidmi nebo aplikacemi pomocí funkce sdílení vašeho mobilního zařízení.



Nevýhody mobilních aplikací




  • Některé mobilní aplikace mohou být nebezpečné nebo nelegální, protože mohou obsahovat viry, malware, reklamy nebo porušovat authorská práva.



  • Některé mobilní aplikace mohou být nekompatibilní s některými verzemi nebo typey operačních systémů Android nebo iOS.



  • Některé mobilní aplikace mohou mít omezenou funkčnost nebo podporu pro různé typey videí z Facebooku Některé mobilní aplikace mohou vyžadovat registraci nebo platbu za použití jejich služby.



Příklady mobilních aplikací




Existem muitos aplicativos móveis para vídeos atualizados no Facebook, mas você não precisa saber o que fazer. Zde jsou některé příklady mobilních aplikací, které jsou popular a dobře hodnocené uživateli:


NázevURL endereçoVlastnosti


Downloader de vídeo para Facebook stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Je kompatibilní s Androidem 4.1 a vyšším.


Downloader de vídeo para downloader de vídeo do Facebook stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Je kompatibilní s Androidem 5.0 a vyšším.


Video Saver - Baixar vídeos do Facebook stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Je kompatibilní s iOS 11.0 a vyšším.


Downloader de vídeo para Facebook - Download de vídeo FB stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. Je kompatibilní s iOS 10.0 a vyšším.


Video Downloader para Facebook - Salvar vídeos stahování veřejných i soukromých videí z Facebooku y formátu MP4. São compatíveis com Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 e Windows Phone 8.


Jak stahnout video z Facebooku krok za krokem?




Nyní, když víte, jaké jsou možnosti pro stahování videí z Facebooku, je čas se podívat na to, jak to udělat krok za krokem pomocí různých metód. V této části vám ukážeme, jak stáhnout video z Facebooku pomocí online nástroje, rozšíření prohlížeče a mobilní aplikace.


Jak stáhnout video z Facebooku pomocí online nástroje?




Použití online nástroje pro stahování videí z Facebooku je jednoduchý processs, který se skládá z následujících croků:


  • Otevřete webový prohlížeč na vašem zařízení a prihlaste se do svého účtu no Facebooku.



  • Najděte video no Facebooku, které chcete stáhnout, a klikněte na něj, abyste ho otevřeli v plné velikosti.



  • Clique aqui para ver o vídeo que você deseja para exibir o vídeo do Kopírovat no endereço de vídeo nebo Kopírovat odkaz na video.



  • Prohlížeče a přejděte na webovou stránku online nástro je pro stahování videí z Facebooku, který chcete použít. Například, můžete použít FBDown.net, Getfvid.com, SaveFrom.net, BitDownloader.com nebo KeepVid.ch.



  • Vložte URL adresu videoa z Facebooku do post pro zadání na webové stránce online nástroje a click na tlačítko Stáhnout, Převést, Získat nebo jiné podobné.



  • Počkejte, než online nástroj zpracuje video a zobrazí vám možnosti pro stahování video ve formátu a kvalitě, které si můžete vybrat.



  • Clique na tlačítko Stáhnout, Uložit, Download nebo jiné podobné vedle možnosti, kterou si chcete vybrat, a uložte video do svého zařízení.



A to je vše! Nyní máte video z Facebooku uložené ve svém zařízení a můžete si ho pustit kdykoli budete chtít.


Jak stahnout video z Facebooku pomocí rozšíření prohlížeče?




Použití rozšíření prohlížeče pro stahování videí z Facebooku je také jednoduchý proces, který se skládá z následujících kroků:


  • Otevřete webový prohlížeč na vašem zařízení a prihlaste se do svého účtu no Facebooku.



  • Se você precisar de um programa de atualização de vídeo no Facebook, clique em použít para instalar o seu site. Například, můžete použít Video Downloader for Facebook, Facebook Video Downloader, Video Downloader Plus nebo Video DownloadHelper.



  • Restartujte svůj webový prohlížeč a vraťte se no Facebook.



  • Najděte video no Facebooku, které chcete stáhnout, a klikněte na něj, abyste ho otevřeli v plné velikosti.



  • Clique na tela para ver se há um ícone de rozšíření prohlížeče, se o objeto for o chifre nebo dolním rohu video nebo no painel nástrojů webového prohlížeče.



  • Vyberte možnost pro stahování videoa ve formátu a kvalitě, které si chcete vybrat, a uložte video do svého zařízení.



A to je vše! Nyní máte video z Facebooku uložené ve svém zařízení a můžete si ho pustit kdykoli budete chtít.


Jak stahnout video z Facebooku pomocí mobilní aplikace?




Použití mobilní aplikace pro stahování videí z Facebooku je takeé jednoduchý processs, který se skládá z následujících kroků:


  • Otevřete obchod s aplikacemi na vašem mobilením zařízení a najděte mobilení aplikaci pro stahování videí z Facebooku, kterou chcete použít. Například, můžete použít Video Downloader for Facebook, Video Downloader for Facebook Video Downloader, Video Saver - Download de vídeos do Facebook nebo Video Downloader for Facebook - FB Video Download.



  • Stáhněte a nainstalujte mobilní aplikaci do svého mobilního zařízení.



  • Otevřete mobilení aplikaci a přihlaste se do svého účtu no Facebooku.



  • Najděte video no Facebooku, které chcete stáhnout, a klikněte na něj, abyste ho otevřeli v plné velikosti.



  • Clique na tela do ícone do aplicativo para celular, clique no botão do mouse para ver o vídeo no painel do aplicativo móvel.



  • Vyberte možnost pro stahování videoa ve formátu a kvalitě, které si chcete vybrat, a uložte video do svého mobilního zařízení.



A to je vše! Novos vídeos no Facebook são exibidos e seus dispositivos móveis podem ser usados se você colocar amigos em casa.


Závěr




Stahování videí z Facebooku je užitečná funkce, která vám umožní ukládat, sdílet a sledovat video z Facebooku podle vašich potřeb a preferido. V tomto článku jsme vám ukázali, proč byste chtěli stáhnout video z Facebooku, jaké jsou možnosti pro stahování videí z Facebooku a jak stáhnout video z Facebooku krok za krokem pomocí různých metód.


Doufáme, že tento článek vám byl užitečný a že jste se naučili něco nového.Pokud máte nějaké dotazy nebo návrhy, neváhejte nám napsat do komentářů. A pokud se vám tento článek líbil, nezapomeňte ho sdílet s vašimi přáteli a rodinou. Děkujeme za vaši pozornost a přejeme vám hodně štěstí s vašimi video z Facebooku!


perguntas frequentes




Zde jsou některé často kladené otázky a odpovědi týkající se stahování videí z Facebooku:


  • Seu vídeo está legalizado no Facebooku?



To záleží na tom, jaké je video a jak ho chcete použít. Obecně platí, že pokud je video veřejné a neporušuje authorská práva nebo jiná práva třetích stran, můžete si ho stáhnout pro osobní účely. Pokud je video soukromé nebo chráněné autorskými právy nebo jinými právy třetích stran, musíte mít souhlas majitele videoa nebo oprávněné osoby pro jeho stažení a použití. Pokud si nejste jisti, je lepší se vyhnout stahování takových videí.


  • Je bezpečné stahovat video z Facebooku?



Para záleží na tom, jaký nástroj nebo způsob používáte pro stahování video z Facebooku. Obecně platí, že pokud používáte spolehlivý a ověřený nástroj nebo způsob, který neobsahuje viry, malware, reklamy nebo jiné škodlivé prvky, je to bezpečné. Pokud používáte podezřelý nebo neznámý nástroj nebo způsob, který může obsahovat viry, malware, reklamy nebo jiné škodlivé prvky, je to riskantní. Pokud si nejste jisti, je lepší se vyhnout používání takových nástrojů nebo způsobů.


  • Jak dlouho trvá stahování video z Facebooku?

  • Jak dlouho trvá stahování video z Facebooku?



Para záleží na tom, jak velké je video a jak rychlé je vaše připojení k internetu. Obecně platí, že čím větší je video a čím pomalejší je vaše připojení, tím déle to bude trvat. Například, pokud chcete stahnout video ovelikosti 100 MB a máte připojení rychlostí 10 Mbps, může to trvat asi 1 minutu a 20 sekund. Pokud chcete stahnout video o velikosti 500 MB to máte připojení rychlostí 50 Mbps, může to trvat asi 1 minutu to 20 sekund. Pokud chcete stahnout video o velikosti 1 GB a máte připojení rychlostí 100 Mbps, může to trvat asi 1 minutu to 40 sekund.


  • Jaký je nejlepší format a kvalita pro stahování video z Facebooku?



Para záleží na tom, jak chcete použít video po stažení. Obecně platí, že čím lepší je format a kvalita videoa, tím větší jeho velikost a tím více místa zabere na vašem zařízení. Pokud chcete použít video for osobní sledování nebo sdílení s malou skupinou lidí, můžete si vybrat format MP4 to kvalitu HD (720p nebo 1080p). Pokud chcete použít video pro profesionální účely nebo sdílení svelkou skupinou lidí, můžete si vybrat format WEBM nebo MP4 a kvalitu FHD (1080p nebo 1440p) nebo UHD (2160p nebo 4K).


  • Mohu stáhnout video z Facebooku bez zvuku?



Ano, você pode postar vídeos no Facebooku bez zvuku, pokud používáte nástroj nebo způsob, který vám umožní vybrat možnost bez zvuku nebo pouze video. Například, některé online nástroje nebo mobilní aplikace vám nabídnou možnost stahnout video z Facebooku ve formátu MP4 bez zvuku. Isso pode ser útil para você, mas também pode ser usado em seu computador para assistir a vídeos de animação.


  • Mohu stáhnout video z Facebooku s titulky?



Ano, você pode postar vídeos no Facebooku s titulky, pokud používáte nástroj nebo způsob, který vám umožní vybrat možnost s titulky nebo s titulky. Například, některé online nástroje nebo mobilní aplikace vám nabídnou možnost stahnout video z Facebooku ve formátu MP4 s titulky. Tato možnost může být užitečná, pokud chcete sledovat video v jiném jazyce nebo pokud chcete pochopit lépe obsah videoa.


0517a86e26


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Baixar blue lock episódio 16

Como Baixar Bloqueio Azul Episódio 16 Se você é fã de anime esportivo, já deve ter ouvido falar Bloqueio Azul, uma série emocionante e cheia de ação que segue a jornada de um grupo de jogadores de fut

Baixar jogo de futebol real 2023

Faça o download do jogo de futebol real 2023: o guia definitivo Se você é fã de jogos de futebol, já deve ter ouvido falar do Real Football Game 2023, um dos jogos mais populares e realistas do mercad

bottom of page